Hej Henning.

Vil da lige sige tak for coachingsamtalen med dig den anden aften …

Ved godt, at jeg nok ikke er den nemmeste `kunde`at få, da jeg har haft en personlig træner før i flere år med ugentlige sessions og nok vil komme til at sammenligne jer lidt.

Men kan da kun sige, at din indgangsvinkel virker helt anderledes, end hvad jeg har prøvet tidligere. Som du så sandt selv sagde det, ja. så har det, jeg har gjort, jo ikke virket, og ja, jeg er nok også kørt lidt træt i den måde at træne på.

Så ja, jeg er helt klar til at prøve at træne efter dine principper. Eftersom jeg ikke har prøvet det før, ja,  så har jeg valgt at tage ½ års træning med dig for at give det en rigtig chance.

Så jeg er klar til at gøre, som du siger.  Så håber jeg bare, det virker. Så jeg kan gå en sommer i møde med mindre fedt og flere muskler…..;0)

Glæder mig til at se kost- og træningsprogram fra dig.

Hilsen Karina

Share

De første 2 uger af min klients 12 ugers intensive coachingforløb har været en succes uden sammenligning. Min klient, som er en ung pige, kom til mig, fuldstændig frustreret og grædende, for bare to uger siden. I dag gik hun herfra med en tro på sig selv, som hun ikke har haft i flere år. Med en stolthed over alle de ting, som rent faktisk var lykkedes for hende i løbet af de første 2 uger og ikke mindst de konkrete resultater, hun havde skabt på bare 14 dage.

Fase 1

Ved at fokusere på 4 simple ting de første 14 dage er det lykkedes hende at reducere sin kropsfedt med 2,8 kg og øge sin fedtfri masse med hele 2, 8 kg. Det var tal, som bragte selv mig i tvivl, om mine fedtprocentmålinger var korrekte, så jeg målte efter en ekstra gang, men tallene var uangribelige.

4 små livsstilsændringer

1. Spis flere små måltider. Alle skulle indholde protein
2. BESTRONG muscle recovery før og efter træning
3. Reducer cardio og spinning med 50-70% om ugen
4. 3 styrketræningspas om ugen

Ikke noget med at fortælle hende, hvad eller hvor meget hun skulle spise. Ikke noget med at fortælle, hvad hun ikke måtte spise, for det var hun i store træk udmærket klar over.

Resultat efter de 2 første ugers intensive coachingforløb

 

Share