Hej Henning og tak for en god coachingsamtale

Generelt havde jeg rigtig megen viden med hjem fra samtalen med dig

De ting, som jeg syntes var helt kanon ved samtalen med Henning Kristensen, er:

Måden, du forklarer tingene på, er helt kanon. At se det tegnet ned på et stykke papir gav mig en meget bedre forståelse for, hvordan det hele egentlig foregår, bl.a. det med anabol og katabol stadie som forklaring på hvorfor det er vigtigt at spise protein hver 2-3 time, og den der med mavemusklerne og fedtlaget.

Det at skulle lukke øjnene og drømme om det, man kan se frem til, er også helt kanon. Faktisk virkede det så godt, at der faktisk ikke går en dag, uden at jeg har haft det billede inde i hovedet.

Træningsmetoden med at træne 1 time HÅRDT i stedet for 2 timer med knap så meget knald på, hvor det gælder om at holde tempoet, men allerede nu efter en uge med den træning er kroppen meget mere udmattet af det.

Generelt efter 1 uge med det træningsprogram og den kostplan, vi fik lavet, synes jeg allerede nu at kunne se en lille smule forbedringer på maven :D, og jeg har tabt ca. et halvt kilo på den første uge.

 Venlig hilsen Dennis

Share
Pin It

About Henning

100 % naturlig atlet, verdensmester i fitness, 4 x Mr. fitness, proff WBFF og WNBF atlet, certificeret systemisk coach med mange hundrede succesfulde  klinter som reference. https://www.facebook.com/bestrong.dk https://twitter.com/#!/BESTRONGdk