Jeg har længe prøvet at finde ud af, hvad der skulle til for at motivere mig og føle, at jeg fik noget ud af min træning. Jeg har tit siddet med følelsen Heidi Kersteinaf, at træning og kost ikke gik op i en højere enhed, og jeg manglede et konkret mål, som jeg kunne gå efter. Derudover har jeg også følt, at jeg ikke har kunnet få den rigtige rådgivning, som passede til mig i forhold til min træning og min hverdag.

Jeg fandt frem til Bestrong og Henning Kristensen ret tilfældigt på internettet, men efter jeg havde læst om Henning Kristensens erfaring og kompetencer og Bestrongs vision, var jeg meget motiveret for at give det en chance og synes, det lød meget lovende.

Jeg kontaktede Henning, og vi fandt hurtigt en dato, hvor jeg kunne komme til coaching hos ham. Jeg var ret nervøs og spændt, inden jeg skulle snakke med ham, men jeg blev kun positivt overrasket. Henning er god til at få en afslappet stemning omkring sin coaching. Jeg følte på intet tidspunkt, at jeg stod over for en løftet pegefinger og skulle have dårlig samvittighed. Jeg blev i stedet meget motiveret til selv at ville lave nogle ændringer.

Det er rigtig positivt, at Henning gør så meget ud af at fortælle, at det handler om MIG.

Jeg var ikke bare en tilfældig i rækken, der fik nogle tilfældige råd, som ligeså godt kunne være givet til enhver anden. Han lyttede meget til mine ønsker og mål og var rigtig god til at hjælpe mig, når jeg gik i stå og god til at sætte sig ind i min situation.

Tak for en rigtig god session, Henning

Venlig hilsen Heidi Kerstein

Share
Pin It

About Henning

100 % naturlig atlet, verdensmester i fitness, 4 x Mr. fitness, proff WBFF og WNBF atlet, certificeret systemisk coach med mange hundrede succesfulde  klinter som reference. https://www.facebook.com/bestrong.dk https://twitter.com/#!/BESTRONGdk