Nok det simpleste kostprogram på nettet til at udarbejde kostplan, få overblik over hvad du egenligt får at spise. Med det kan lige pludselig blive din egen kostvejleder, eller i hvertfald prøve dig lidt frem og evt. få kommentarer fra andre som har mere forstand på det.

Har du lyst til selv at regne lidt på din kost, så har jeg sammen med SImon Egeberg udviklede det bedste og simpleste kostprogram til dato. Det giver et lynhurtigt overblik og så er det super let at finde rundt i.

Henning Kristensens Kostprogram 1.1

Sådan bruger du Henning Kristensens Kostprogram

  1. Venste kolonne klikker du og scroller ned til du finder den fødevare du vil have på i måltid
  2. Så vælger du mængde i næste kolonne, enten i styk eller gram
  3. Gør det sammen for samtlige måltider, og vupti så har du beregnet en dags macroer

Vi har sat nogle relevante grafer på til højre hvor du kan se fordelingen hen over dagen, fordelingen i gram og i energiprocent.

Syntes du ikke lige der er den fødevare du anvender, så kan du tilføje nye fødevarer ved at trykke på det store plus i højre nedereste hjørne.

Du skal nok gemme en kopi lokalt på dit google drev, og her kan du så lave et utal af kopier.

Hent Henning Kristensens Kostprogram helt gratis på dette link. 

Kostprogram i Excel

Historien bag dette kostprogram. I slutningen af 90ér udviklede jeg forgængere til BESTRONG kostprogrammet Krop&Kost som i mange år har været det mest udbredte program til at tilrettelægge sin kost med.Henning Kristensen og datter Amanda Fisker Kristensen

På daværende tidspunkt var vi indlagt rigtig meget på Epilepsihospitalet Filadelfia med min datter som hedder Amanda. Her havde jeg masser af tid til at fordybe mig i VBA og de mere tekniske funktioner i Excel, så derfor er kodeordet “amanda” i programmet.

Jeg har nu haft Jon Bertelsen til at opdatere programmet så det også kan kører på Mac, hvilket det ikke kunne før på grund af de begrænsninger Microsoft har lagt ind i programmet når det afvikles på mac.

Som udgangspunkt er der kun lagt de væsentlige fødevarer ind, og kun dem som er sunde og giver mening i forhold til at leve BESTRONG livsstilen.

Af Henning Kristensen

Download dette program helt kvit og frit. Jeg har tidligere solgt programmet for 200 kr., men så længe, jeg kan hjælpe nogle mennesker til at komme i bedre form, glæder det mig, hver gang jeg får en mail og hører, at folk bruger det og får noget ud af det. Rigtig mange bruger programmet og synes, at det er hurtigt og let at bruge. Jeg bruger det selv dagligt lige siden, til at udarbejde kostplaner og diæter til d lagt over 1000 klienter, jeg har trænet og coachet gennem årene.

Download BESTRONG kostprogram

Du kan hente BESTRONG kostprogram 2.3 på ved at klikke her. 

Måske du mangler inspiration til muskelmad og kostplan så tjek nogle af de videoer jeg har lavet her.

Vil du se en samling af muskelopbyggende og fedtforbrændende opskrifter? Så gå ind på BESTRONG Foods ved at klikke  her.

Syntes du det er svært at lave kostplan

Er det alligevel det er lidt svært, selvom du nu har fået et simpelt program til at udarbejde din egen kostplan?

Ved du ved ikke om du skal følge den ene eller anden trend. Paleo, no carbs, hig protein, raw food, fødevarestyrrelsen eller en eller anden bodybuidlingdiæt du har fundet på nettet, så er du velkommen til at kontakte mig. Som tidligere nævnt har jeg rigtig mange års erfaring, og IKKE kun med topatleter, faktisk vil jeg betragte mit speciale i at hjælpe ganske almindelige motionister med at ændre livsstil og få det bedre med sig selv.

Kontakt mig på nedenstående email eller klik her for at læse mere om hvad jeg kan tilbyde.

Share