Er kosttilskud værd at bruge penge på? Dette spørgsmål bliver jeg ofte stillet, og svaret er JA. Ikke, fordi du ikke kan få alt det, du har brug for, gennem din kost, men simpelthen, fordi det er meget lettere. Et kosttilskud er hurtigt og bekvemt at have med på job, i skole, til træning og når du rejser, og så er det faktisk billigere end den mad, du skal købe for at få samme effekt.

BESTRONG Nutrition er designet og testet af DK's mest anerkendte naturlige fitness og bodybuilding atlet Henning Kristensen

Kosttilskud kan hjælpe dig til at få en flottere krop

Proteinpulver, weight gainer, kreatin og essentielle fedtsyrer er slet ikke det eneste, du har brug for, til at opnå din drømmekrop, men det kan gøre din dagligdag lettere. I princippet kan du sagtens spise dig til en flot, attraktiv, muskuløs og slank krop. Men det kræver en del mere indsigt og viden omkring fødevarers macro- og microingredienser.

Hvis du ønsker, at din krop skal være i ekstrem form og i topklasse, er det essentielt, at den får proteiner af høj kvalitet, essentielle fedtsyrer Omega 3 og 6 samt de rigtige vitaminer og mineraler.

At proteiner er af høj kvalitet, betyder, at de skal indeholde en høj andel af de essentielle aminosyrer. 8 ud af de 18-20 aminosyrer, som et protein består af, lever op til dette krav.

Essentielle fedtsyrer kan du også sagtens få gennem fødevarer. Fedtsyrerne findes f.eks i fede fisk: Laks, ørreder, makreller, sild og andre koldtvandsfisk. Men også i hørfrø, som er kilden til Omega 3.

Omega 6 findes primært i nødder, mandler og avocadofrugter

Udfordringen ved at spise sig til alle essentielle fødevarer, som giver din krop det, den har brug for, er, at du skal spise meget varieret. Det kan være en udfordring i en travl hverdag.

Derfor anbefaler jeg ofte, at du supplerer med kosttilskud – af den simple grund, at det gør en travl dagligdag meget lettere.

Kosten er vigtigste faktor, når du vil ned i fedtprocent og bibeholde muskelmasse

Ønsker du at fastholde muskelmassen, samtidig med at du sænker din fedtprocent, anbefaler jeg, at du som pige indtager 20-40 g Muscle Recovery inden din styrketræning og 80 gram efter. Så kan du evt. lave dit interval cardio træningspas efterfølgende, hvis du jagter den lave fedtprocent. Til mænd anbefales 50-60 g BESTRONG Muscle Recovery inden og 100-120 g efter styrketræning.

Hvis du yderligere vil optimere din indsats, kan du med fordel supplere med 2 stk. BCAA og 2 stk. L-Glutamin tabletter inden styrketræning og 2 stk af hver efter styrketræningen. BCAA og L-glutamin beskytter mod muskelnedbrydning og hjælper samtidig med ny proteinsyntese – altså opbygning af de muskelfibre, som nedbrydes under styrketræningen.

Det er er om natten, dine muskler vokser, og det er også her, du forbrænder fedt – forudsat at du giver kroppen de rigtige betingelser. Dvs. tilstrækkeligt med langsomt optageligt protein med tilskud af ekstra BCAA og L-glutamin samt OMEGA 3 og 6 essentielle fedtsyrer.

Det vil stimulere din krops naturlige produktion af væksthormon og testosteron. Proteinet og det ekstra tilskud af aminosyrer hjælper med at bygge nyt muskelvæv og beskytter desuden mod yderligere nedbrydning af eksisterende væv.

Derfor anbefaler jeg dig, at du indtager 3 tabletter sammen med din godnatshake, som optimalt består af BESTRONG Casein Slow Release og 10 g OMEGA 369 essentielle fedtsyrer.

På ikke-træningsdage indtager kvinder 2 og mænd 3 tabletter sammen med morgenmaden og 3 tabletter sammen med din godnatshake, som optimalt består af BESTRONG Casein Slow Release og 10 g OMEGA 369 essentielle fedtsyrer.

Endelig anbefaler jeg også, at du bruger et vitamintilskud, som sikrer, at du får tilstrækkeligt med vitaminer og mineraler. Selv har jeg med stor tilfredshed gennem de sidste mange år anvendt Omnimin. Dette produkt er af god kvalitet, og så indeholder det de vigtige ekstra B6 og B12 vitaminer.

BESTRONG NUTRITION – et unikt og eksklusivt kosttilskud!

Personligt designet og testet af tidligere Verdensmester i Fitness, Henning Kristensen. Udvikling og fremstilling foregår i samarbejde med den tyske producent, der udelukkende benytter råstoffer af højeste kvalitet fra ISO-certificerede leverandører.

Produktudviklingen sker endvidere i et tæt samspil med førende tyske universiteter med udgangspunkt i den nyeste ernæringsfysiologiske forskning.

Produktionen overvåges kontinuerligt af de tyske sundhedsmyndigheders strengeste kontrol og er naturligvis 100 % fri for doping og steroider.

BESTRONG Nutrition er kendt for sin suveræne smag. Netop smagen er af afgørende betydning for kosttilskud og proteinpulvere. Effekten af et kosttilskud forudsætter, at du anvender det over en længere periode, og derfor er det helt essentielt, at det smager godt.

Danmarks bedste naturlige atleter

BESTRONG Nutrition benyttes og anbefales af Danmarks bedste naturlige atleter – bl.a. BESTRONGs  20 fitnessatleter og ca. 200 ambassadører, der alle som rollemodeller står inde for BESTRONG filosofien – en ren livsstil uden steroider!

Klik her for at søge om at blive BESTRONG ambassdør

Share