Online Personlig Træning med Henning Kristensen er for alle der ønsker resulater, uanset om du er nybegynder eller erfaren.

Har du svært ved at komme i gang med træning og kost?

Er du gået i stå?

Udebliver resultaterne?

Har du mistet respekten for instruktører og personlige trænere, som selv ser ud til, at de har brug for en professionel personlig træner? 

Kvindelige eksempler på succeshistorier med online personlig træning ved Henning Kristensen

Så bestil Certificeret Systemisk Coach, 100% naturlig tidligere Verdensmester og 4 x Mr. Fitness, Henning Kristensen, som online personlig træner.

Måske på tide at finde en coach og personlig træner med mere en 20 års erfaring som personlig træner og coach. Jeg er Certificeret Systemisk Coach med udmærkelse, og har trænet og coachet over 1.000 klienter succesfulde klienter.

Har selv trænet siden 1993 og har aldrig taget anabole steroider, væksthormon eller lignende. Har stillet op i 15 fitness- og bodybuildingkonkurrencer, har vundet Mr. Fitness 4 gange, er blevet Verdensmester i Fitness, og senest nr. 5 I Natural Mr. Universe i sværvægt klassen i bodybuilding –  45 år gammel.Eksempler på resultater fra Online klinter

Jeg var den første i DK med Online Personlig Træning og udviklede den interaktive webside, www.PWT.dk (Personlig Web Træning).

Synes du, at kost- og træningsmetoder er en jungle?

Måske er du forvirret over den jungle af kostvejlednings- og træningsmetoder, du bombarderes med på nettet. Du vil så gerne, men mangler tid, lyst og energi til at sætte dig ind i, hvordan du bruger tiden bedst. Din tid er kostbar, og du vil gerne udnytte den optimalt.

Din helt personlige træningswebside

Jeg opretter en webside til dig, hvortil kun du og jeg har adgang. Herfra styres din træning og kost, og her får du masser af gode råd om kost og træning. Jeg opretter simpelthen en webside kun til dig, hvor jeg udarbejder en konkret kost- og træningsplan, som er tilpasset til dig og dine behov. Her kan du også logge din udvikling og vi kan kommunikerer som i en tråd på facebook.

Personlig webside for coaching med henning kristensen

Din personlige træningswebside består af

  • Forside, hvor du kan se seneste kommentarer skrevet af dig og Henning Kristensen
  • Træningside med konkret træningsplan med udførlige beskrivelser og illustrationer af øvelserne samt generelle træningsprincipper og tips og tricks
  • Kostside, indeholdende konkret kostplan med specifikke kostforslag til alle måltider, med 20-30 opskrifter og kostforslag. Desuden en hel del generel viden om BESTRONG livsstilen og retningsliner for kost og ernæring
  • Resultat- og målsætningsside, hvor du specificerer dine mål. Her vil Henning samtidig specificere, hvilke målinger og resultater du skal rapportere ind, og hvor ofte
  • Information om, hvordan man bruger siden og får den til automatisk at sende mails ved opdateringer, kommentarer og svar
  • En side, hvor du kan lægge billeder ind som før og efter billeder, eller Henning lægger ind fra jeres coachingsamtaler
  • Kommentarsiden, der er indrettet som en blok. Her kan du oprette et spørgsmål, og Henning vil svare på det inden for 1-3 dage. Han vil også skrive der, så snart han har ændret eller lavet ny trænings- eller kostplan m.v.

Online Personlig Træning v/ Henning Kristensen er økonomisk overskuelig og let at tilpasse din dagligdag. Du får en sparringspartner. en personlig kontakt og de bedste værktøjer.

Spar mange penge og betal det hele på en gang

3 måneders online personlig træning 2.500 kr. (spar 800 kr.)
6 måneders online personlig træning 4.100 kr. (spar 1.000 kr.)

Betal 1 gang om måneden

3 måneders online personlig træning 1.100 kr./mdr.
6 måneders online personlig træning 850 kr./mdr.

Betal med MobilPay på 53578705 eller bankoverførsel til 5375-240341

Henning Kristensen opfandt Personlig Online Træning i DK omkring år 2000 og har arbejdet med det siden. Ikke mange har mere erfaring med online kost- og træningsprogramlægning samt kommunikation end Henning.

Bliv trænet online af Certificeret Coach og Verdensmester, Henning Kristensen

 

Share